Vrij van je geschil

voor een licht en vrij leven

Je wilt een gelukkig, gezond en prettig leven. Je wilt een vrij leven. Een leven vrij van ballast. Je hebt dromen die je wilt waarmaken. Je wilt meer tijd voor jezelf, meer balans in je leven, je bedrijf succesvoller maken, veel positiviteit en balans. Ruim daarom je geschillen op. Maak stappen in je geschil met het Vrij van je geschil programma.

Waarom het Vrij van je geschil-programma? Reden 1:

Leer hoe je serieuze stappen kunt maken om Vrij van je geschil te raken. Voor welk civiel geschil dan ook.

Waarom het Vrij van je geschil-programma?

Reden 2:

Je zult verantwoordelijkheid gaan nemen voor je geschil en de handvatten krijgen om hier zelf stappen in te maken.

Waarom het Vrij van je geschil-programma?

Reden 3:

Je zult een antwoord krijgen op de vraag wat nu eigenlijk je echte belang is bij het geschil en daarmee zul je de route naar een oplossing ontdekken.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Gwenda van den Hoven en in mijn (ruim veertien) jarenlange ervaring als advocaat heb ik bij uitstek kennis opgedaan van wat geschillen met mensen doen. Ik heb allerlei geschillen in allerlei soorten en maten behandeld, opgelost, erover geprocedeerd en cliënten verteld dat ik er wel of geen kans van slagen in zag. Een brede en grondige ervaring. Ik heb mijn methode ontwikkeld op grond van de basis waarop ik zelf als advocaat geschillen oplos. Ik besloot aan de hand van mijn werkwijze een methode te ontwikkelen om mensen daarmee te kunnen helpen. Een methode die gericht is op het bereiken van een oplossing. Het is mijn wens dat mensen vrij en licht leven en voor de meeste mensen gaat dat nu eenmaal het beste zonder geschil. En daar ligt mijn missie: 


Het helpen van mensen naar een leven Vrij van geschillen


WAAROM HET VRIJ VAN JE GESCHIL-PROGRAMMA?

Mijn programma is een oplossingsgerichte methode om een weg te banen in de chaos. Als je mijn programma volgt ontvang je strategieën om dichterbij jouw oplossing te komen.

Nu tijdelijk om je te laten kennis maken voor de prijs van één gemiddeld intake gesprek bij een advocaat. Zul je geen advocaat meer nodig hebben? Dat beloof ik niet. Vaak is het beter dat je wel een advocaat inschakelt. De beslissing hierover hangt af van veel factoren. Maar in alle gevallen ben jij na het volgen van dit programma - mits je dit serieus aanpakt - al een heel eind op weg. Je hebt een voorsprong, omdat je bewuster bent op het gebied van geschilbeslechting en het zal de nota van je advocaat mogelijk verlagen.


Als je dit programma serieus benadert, levert het veel meer waarde op dan het kost.

Heb je na het volgen van dit programma nog steeds een geschil, dan kun je je aanmelden voor een Vrij van je geschil-coach gesprek. Mocht er na dit gesprek nog steeds sprake zijn van een geschil, dan kun je je aanmelden voor Vrij van je geschil-rechtsbijstand.


Het Vrij van je Geschil-programma is uniek. Het is het enige programma wat je zelf handvatten geeft op zowel juridisch gebied als op persoonlijk gebied.

14

Jaar ervaring

VEEL VERSCHILLENDE

blogs geschreven en zaken behandeld

HEEL VEEL VERSCHILLENDE

cliënten geholpen

MET HET UNIEKE VRIJ VAN JE GESCHIL-PROGRAMMA LEER JE ZELF STAPPEN TE MAKEN IN JE GESCHIL

EEN GESCHIL IS IETS WAT JE BELEMMERT

Je geschil voelt als een ongenode gast in je leven. Een gast die als een zware last op je drukt. Hoe zou jij je voelen zonder dit geschil? Licht als een veertje en bevrijd.

Een geschil in je leven wat niet opgelost wordt, weerhoud je om vrij te leven. Dit geschil wordt vaak in stand gehouden door boosheid, niet de bereidheid hebben om los te laten of gewoon onwetendheid, niet de juiste hulp inroepen om ervan af te komen. Dit geschil veroorzaakt soms een storm aan negatieve emoties, negatieve gedachten, onzekerheid, stress en gedoe. Dit soort dingen kunnen je onrustig maken en weerhouden je van het leiden van een vrij leven. Je raakt vermoeid, geïrriteerd. De denkfout veel die mensen maken is dat ze denken dat het erbij hoort om vast te zitten in een geschil. En je krijgt wat je accepteert. Lees dat nog eens:


“Je krijgt wat je accepteert.”


Accepteer jij dat je leven negatief beïnvloedt wordt door een geschil of leer zelf te bepalen wat belangrijk is in je geschil en het scheppen van orde in de chaos. Je leert te bepalen wat belangrijk is voor jezelf in het geschil en hoe dit zich verhoudt tot de juridische werkelijkheid. Je gooit geen berg met papier bij je advocaat naar binnen die vervolgens voor duizenden euro’s orde in de chaos schept, maar je doet dit werk zelf vooraf. Waarom? Om meester van jouw geschil te worden.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Leer je geschil te ontrafelen. Leer zelf te bepalen wat belangrijk is in je geschil en het scheppen van orde in de chaos. Je leert te bepalen wat belangrijk is voor jezelf in het geschil en hoe dit zich verhoudt tot de juridische werkelijkheid. Je gooit geen berg met papier bij je advocaat naar binnen die vervolgens voor duizenden euro’s orde in de chaos schept, maar je doet dit werk zelf vooraf. Waarom? Om meester van jouw geschil te worden.
  • Je bespaart op je advocaatkosten door eerst het Vrij van je geschil programma te doorlopen, je leert het nodige voorwerk te doen
  • Loslaten. Je leert bepalen waar je persoonlijk en juridisch gezien staat in je geschil. Je krijgt ook handvatten op persoonlijk gebied aangereikt. Indien nodig zul je in staat zijn je geschil los te kunnen laten.
  • Je leert jouw belang achter jouw geschil te bepalen, waardoor de weg naar een oplossing steeds vrijer wordt. De tijd van onwetendheid en machteloosheid is voorbij.
  • Doordat je weet wat belangrijk is in jouw geschil, kun jij je eigen macht weer terugnemen.

MET HET VRIJ VAN JE GESCHIL-PROGRAMMA HELP IK JE IN ZEVEN MODULES EEN WEG TE BANEN NAAR JOUW LEVEN VRIJ VAN JE GESCHIL.

NU VOOR DE PRIJS VAN SLECHTS ÉÉN GEMIDDELD ZUIDAS-ADVOCATENUUR

Ik help je op weg naar jouw leven vrij van je geschil:


Module 1: Ontrafel je geschil

Module 2: Het achterliggende belang

Module 3: Bewijs

Module 4: Kans van slagen

Module 5: Loslaten of actie ondernemen

Module 6: Onderhandelen

Module 7: Geheimen van de advocatuurVERSLA DE ONWETENDHEID EN BEN IK STAAT OM ZELF DE BAAS OVER JOUW GESCHIL TE WORDEN

Rust

De ruimte die jouw geschil inneemt binnen jouw bedrijf of persoonlijke leven wordt leger, waardoor je ruimte krijgt voor andere dingen.

Bewijs

Je leert belangrijke dingen over bewijs en je leert je positie te bepalen. Zodat jij meester wordt over jouw eigen geschil. Je moet het immers eerst de baas worden om het uit de weg te ruimen.

Bepaal je positie

Naar aanleiding van wat je leert, ben je in staat om je positie in te schatten. Juridisch en persoonlijk. Je komt er zelf achter of jouw geschil kans van slagen heeft of niet.

NEEM JIJ DE VERANTWOORDELIJKHEID?

Actie ondernemen

Of juist niet? Je zult tot de conclusie komen dat er actie vereist is in je geschil en je zult met een eigen ordelijk dossier gepaste actie kunnen ondernemen. Of je bent in staat eerlijk te zijn naar jezelf toe en je realiseert jezelf dat dit geschil en vooral de emotie rondom dit geschil te lang in de weg heeft gestaan van jouw vrije leven. Na het volgen van dit programma ben je in ieder geval in staat om te bepalen of je effectieve actie moet ondernemen of dat je het geschil moet loslaten.

KOOP HIER JE TOEGANG TOT HET VRIJ VAN JE GESCHIL-PROGRAMMA

WAAROM ZOU JE DIT DOEN?

Omdat je weet dat jouw leven zoveel mooier kan zijn zonder geschil dan het nu is. Omdat je je dromen niet najaagt en jezelf daarmee vasthoudt in een realiteit dit niet de jouwe is. Omdat je weet dat het niet gaat helpen om de hele verantwoordelijkheid voor jouw geschil af te schuiven op je advocaat. Een advocaat kan helpen, maar jij blijft verantwoordelijk voor jouw leven en jouw geschil. En dat is mooi, want zonder dat zou jij al je macht uit handen geven. Terwijl jij zelf juist de sleutel bent naar succes! Dit programma zal je richting geven in je geschil en zal je ook richting geven in eventuele toekomstige geschillen.

HOE LOS JE JE GESCHIL OP?

De vragen stapelen zich op en de antwoorden blijven zoek. Je wilt rechtvaardigheid, maar je weet niet hoe je dit kunt bereiken. Een advocaat vraagt € 250,- of meer per uur en een rechtsbijstandsverzekering heb je niet of misschien valt je geschil niet onder de dekking. Of misschien ook wel, maar zit je toch nog steeds met het geschil.


HOE ZIET JOUW LEVEN ERUIT ALS JE VRIJ VAN JE GESCHIL BENT?


Jij bepaalt hoe jouw leven eruit ziet. Jij bepaalt ook welke problemen daar wel en niet in thuis horen, waar je aan vast houdt en waaraan niet. Iedereen heeft geschillen, maar het is aan jou hoe je er mee omgaat. Ik leer je om verantwoordelijkheid te nemen voor je geschil en er stappen in te maken, zodat je naar een leven vrij van je geschil kunt bewegen.

Dat is precies wat je doet tijdens het VRIJ VAN JE GESCHIL-programma.

Een uniek programma op het snijvlak van de advocatuur en persoonlijke ontwikkeling. Dit programma geeft je handvatten om je leven vrij van je geschil te maken, zodat jij weer vrij kunt leven. Met dit programma verricht jij het nodige voorwerk, zowel juridisch als persoonlijk. Je krijgt inzicht in hoe je orde schept in de chaos van je geschil en wat jouw werkelijke belang is. Ik geef je waardevolle handvatten die je ook voor de toekomst kunt gebruiken.

KLIK OP DE KNOP HIERONDER OM HET PROGRAMMA AAN TE SCHAFFEN VOOR:

 € 375,- EXCL. BTW 

Ja, ik doe mee met het Vrij van je geschil- programma! Onderneem nu actie en zorg dat je de over de informatie komt te beschikking om sterker in jouw geschil te komen en staan en ook in eventuele toekomstige geschillen. En dat nu nog voor de prijs van één gemiddeld zuidas-advocaten uur.